"Полювання продовжується": Херсонські партизани записали нове звернення і передали "привіт" окупантам (відео)

Партизани Херсонщини записали чергове звернення, в якому передали привіт російським окупантам. Зокрема, захисники України оприлюднили адреси скупчення росіян у тимчасово окупованому Херсоні, передають Патріоти України.

Окремий "привіт" партизани передали колаборантам Кирилу Стремоусову та Володимиру Сальдо. Відповідне відео опубліковано в одному з херсонських Telegram-каналів.

Партизан розповів, що офіцерський склад ворожої армії влаштувався у ресторані "Аль Капоне" в Херсоні. Водночас "військова комендатура" розташована на вулиці Пилипа Орлика, 15.

"Нагадуємо про місця скупчення орків у місті Херсон: вулиця Кольцова, 1, третій і четвертий поверхи. Ресторан "Аль Капоне", другий поверх. Саме на цьому поверсі розміщено офіцерський склад свиней з армії РФ. Так звана військова комендатура рашистів на вулиці Пилипа Орлика, 15. Її потрібно спалити коктейлями, як і інші місця скупчення", – сказав партизан.

Крім того, херсонські партизани звернулися до зрадників Сальдо та Стремоусова та попросили їх залишатися у Херсоні.

"Хочу звернутися до рупорів Кремля Кирила Стремоусова та Володимира Сальдо. Ви наступні. Ваші друзі з Енергодара та Чорнобаївки вже розуміють, що ми готові на все. Просимо вас залишатися в Херсоні і прийняти смерть, а не сховати голову в пісок", – зазначив партизан.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...