Полювання триває: Російські військові об'єкти були атаковані Україною майже 40 разів з початку року, - Molfar

З початку 2024 року російські авіабази та військові аеродроми зазнали щонайменше 40 атак з боку України. При цьому, більшість ударів по військових об'єктах ворога було завдано внаслідок успішних операцій ГУР МОУ, передають Патріоти України з посиланням на дослідження OSINT-агенції Molfar.

Зазначається, що з березня по серпень поточного року українські військові здійснили 35 атак по російських авіабазах. Відомо, що ще 5 ударів зазнали військові аеродроми окупантів у Криму.

За даними дослідження, більшість подібних ударів (32%) було завдано дронами-камікадзе ГУР МОУ.

Відомо, що 15% атак були сплановані та завдані СБУ, 10% - Силами Оборони, 9% - Силами спецоперацій та 7% - ВМС.

У дослідженні повідомляється, що приблизно 1/5 частина атак по російській авіаційній інфраструктурі була здійснена невідомими силами або підрозділами.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...