Полювання вдалося: Прикордонники з дронів завдали нищівного удару по окупантах під Сватовим (відео)

Українські прикордонники влаштували масований удар по позиціях окупантів на Сватівському напрямку. Допомогли їм в цьому дрони, передають Патріоти України.

"На Сватівському напрямку прикордонники мобільного підрозділу "ДОЗОР" ударними дронами знищили 5 одиниць ворожої техніки, серед якої БТР та ББМ, також у повітря злетіли 2 склади боєкомплекту", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, за даними прикордонників, пошкоджено САУ, БРДМ, ББМ, 3 легкових авто, вантажівку УРАЛ, а ще нанесено вогневого ураження по укриттях загарбників.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, українські військові відбили 30 атак противника на Авдіївському напрямку, продовжують штурмові дії на південь від Бахмута Донецької області. Підрозділи ракетних військ вразили 2 артилерійські засоби та логістичний центр противника.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...