"Полювання" вдалося: Військові показали кадри, як знищили росіян з танку М1 Abrams (відео)

Українські військові показали кадри, як виявили та знищили скупчення росіян в одній з будівель на Покровському напрямку з танку М1 Abrams, передають Патріоти України.

Згідно опублікованої інформації, в першу чергу аеророзвідники 25 окремого штурмового батальйону виявили скупчення росіян в одній із будівель на Покровському напрямку.

Після цього танкісти 47 окремої механізованої бригади, використовуючи американський танк М1 Abrams, завдали удару по окупантам, зірвавши їхні плани штурмувати позиції ЗСУ.

"Вбивча сила, помста та відплата за полеглих - танк М1 Abrams", - зазначили військові.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...