"Полювання" вдалося: Захисники України "мінуснули" окупантів на Луганщині та збили ворожі літаки, - Генштаб

Захисники України уразили район розташування окупантів у Сватовому на Луганщині. Окрім цього, минулої доби вони збили ворожі літаки Су-25 та Су-24, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook Генштаб ЗСУ повідомляє, що авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено ураження району розташування одного з підрозділів російських окупаційних військ в місті Сватове Луганської області. За попередньою інформацією, втрати ворога складають до 20 військовослужбовців загиблими та понад 30 - пораненими", - йдеться у повідомленні. Окрім цього, за минулу добу Сили оборони України збили ворожі літаки Су-25 та Су-24.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...