"Полювання" вдалося: ЗСУ знищили РЛС "Зоопарк", станцію РЛБ "Житель" та велику кількість живої сили ворога

ЗСУ знищили РЛС "Зоопарк", станцію радіоелектричної боротьби "Житель" та велику кількість живої сили окупантів Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ, передають Патріоти України.

"Ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. В результаті вогневого впливу за минулу добу нанесено ураження по ворожому пункту управління, районах зосередження бойової техніки та особового складу танкового батальйону. Знищено радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби "Зоопарк", станцію радіоелектронної боротьби "Житель" та велику кількість живої сили окупантів", - йдеться у повідомленні.

У Генштаб також наголошують, що протягом доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони нанесла 6 ударів, спрямованих на ураження живої сили, бойової та спеціальної техніки, засобів радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони та об’єктів логістичного забезпечення противника. Інформація щодо втрат уточнюється.

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...

"Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити": Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передають Патріоти України. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Ма...