Полював на човни з українським десантом: У Кринках ЗСУ ліквідували відомого окупанта "Мойсея"

На Херсонщині ЗСУ ліквідували російського оператора дронів, який вистежував човни з українським десантом. Про це повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

Зазначається, що в районі Кринок Сили оброни знищили ворожий розрахунок ударних БпЛА. Крім "Мойсея" загинули ще кілька росіян.

Ще вчора, 18 січня, окупант "Мойсей", який вів свій телеграм-канал "Мойсей. Сводки с фронта", виходив на зв'язок із Кринок на лівому березі Херсонщини близько 21:00. Він проінформував, що там "пекло". Близько 2:00 19 січня дружина окупанта повідомила, що її чоловік загинув.

Fullscreen

В коментарях під публікацією підписники написали, що в мережі вже є відео, як ЗСУ поцілили в базу операторів дронів окупантів. Було ліквідовано не лише "Мойсея", а й ще двох окупантів, а також четверо стали "300-ми". Усі нібито були операторами безпілотників.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...