Полював в інтересах Кремля за чеченською опозицією: У Туреччині затримали українця за підозрою в шпигунстві та підготовці теракту

Російській агентурі зручно ховатись під дружніми тут українськими документами

У Туреччині затримали за підозрою в шпигунстві і підготовці збройних дій проти Чеченської опозиції шістьох осіб, серед яких українець, повідомляють Патріоти України з посиланням на турецьке видання Hurriyet.

Співробітники Головної прокуратури Стамбула 8 жовтня в Анталії провели операцію в рамках справи про “політичне або військове шпигунство”.

Уточнюється, що турецькі правоохоронці заарештували громадян Узбекистану, Росії та одного українця. Заарештовані росіяни: Равшан Ахмедов, Абдула Абдулаєв, Асланбек Абдулмуслімов, Беслан Расаєв; узбек – Амір Юсупов; українець – Ігор Єфрим.

Стверджується, що підозрювані хотіли роздобути зброю для того, щоб здійснити збройну акцію проти Чеченської опозиції, яка на даний момент знаходиться в Туреччині в еміграції.

При цьому всі підозрювані служили в 5-му гвардійському управлінні Стамбула. У разі доведення провини всім шістьом може загрожувати позбавлення волі на строк до 20 років.

Повідомляється, що затримані на даний момент були доставлені до виправної установи Бешикташ.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...