"Полк на зв'язку", - екскомандир "Азова" Білецький (відео)

Через 2-3 доби Маріупольський гарнізон надасть чітку інформацію про операцію евакуації захисників з Азовсталі. Про це сказав колишній командир полку "Азов" Андрій Білецький, передають Патріоти України.

"Понад 80 діб вони стримували ворога в оточенні, при величезній чисельній перевазі ворога, жахливих авіаційних, корабельних, артилерійських бомбардуваннях і так далі.

Вони зробили речі, які, безумовно, увійдуть у підручники військової історії.

Зараз головне завдання - врятувати сталевих людей. Вони ще знадобляться, безумовно, Україні. Головне зараз не зашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами операції з порятунку бійців.

У мене велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на Азовсталі, або до тих, хто має якісь секрети, інсайди і хоче зі всім світом поділитися ними - залиште їх при собі, як і власні думки", - заявив Білецький.

"На цей час можу сказати, що гарнізон, полк на зв'язку. Я знаю, що там відбувається. Гарнізон на місці, гарнізон зі зброєю в руках. Все буде добре. Все буде Україна. Не нашкодьте. Слава Україні!", - сказав колишній командир.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...