Полонений російський пілот зізнався, що вбив чоловіка, який хотів його затримати

Полонений російський окупант, пілот винищувача Олександр Красноярцев зізнався, що холоднокровно вбив чоловіка, який намагався його затримати після катапультування. Інцидент стався 5 березня, коли ворожий Су-34 було збито над Черніговом. Про вбивство він розповів в інтерв'ю блогеру Володимиру Золкіну, передають Патріоти України.

Окупант заявив, що згодом нібито докоряв собі за це. Красноярцев розповів, що після катапультування він упав на дах будинку, а з нього – на землю. Після цього почув, як хтось крикнув "Русский, выходи!" і спробував втекти. "За мною побіг чоловік, намагався наздогнати. Не знаю, з вилами чи ще чимось. Я застосував зброю", – сказав ворожий льотчик, який бомбив Чернігів.

Він зізнався, що спрацювали "дії, доведені до автоматизму", "що потрібно відстрілюватися, тікати, ховатися". З пістолета Макарова він випустив кілька куль у чоловіка, що наздоганяв, а потім йому сказали, що той помер. "Такий стан. Потім докоряв собі не раз – застосував зброю", – заявив окупант.

Окупанти вдарили по Харкову: Багато людей поранено, є загиблі

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:42

У п'ятницю, 17 травня, російські загарбники обстріляли Харків. У місті зафіксовано кілька вибухів, постраждали 25 людей, двоє загинули. Про це пише у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України. "Прильо...

Робота ротом: Безугла розповіла про її зв'язки з Єрмаком, про складні стосунки з батьками і яка вона молодець

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:00

Мар'яна Безугла запевнила, що її родина не має жодного стосунку до її кар’єри . Нардепка Мар'яна Безугла не є чиїмось «ротом або транслятором». Про це вона заявила у розмові з ведучим hromadske. . «Чи знайома я з Єрмаком? Звичайно, знайома. Але я не...