"Полонених не беремо": Окупант розповів дружині про свої військові злочини (аудіо 16+)

Солдат РФ розповів дружині чи подрузі про те, як не брав у полон, а розстрілював українських бійців. Про це йдеться у перехопленій телефонній розмові окупанта, повідомляють Патріоти України із посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Військовослужбовець Росії описує свої військові злочини, а його співрозмовниця підбадьорює, кажучи, що так і треба. "Та ми вже після, вважай, зачищали, добивали їх та й усе", – каже окупант.

На це співрозмовниця військовослужбовця каже: "Та їх взагалі давити треба всіх підряд… їх нема чого шкодувати! правильно".

На цьому окупант не зупиняється та продовжує ділитися подробицями своїх злочинів. "Один – живий ще, кричить: "Не стріляй! не вбивай!" Я його пристрелив", – каже він. Також солдат країни-агресорки розповів те, що в його армії не беруть полонених.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...