"Полонених росіян будуть сотні тисяч": Арестович поділився сміливим прогнозом

Російські окупанти в ході майбутнього контрнаступу Збройних сил України будуть масово здаватися в полон, прогнозує радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Про це він сказав в ході прямого ефіру з російською журналісткою Юлією Латиніною, передають Патріоти України.

"Уявіть, що буде, коли піде наш контрнаступ, з полоненими, яких буде сотні тисяч. Тому що наступ завжди дає дуже багато полонених. Це секрет, чому наших полонених у розпорядженні російської армії набагато більше, ніж їх полонених у нас. Коли ми підемо - це буде набір полонених, масовий", - пояснив Арестович.

Відповідаючи на питання, чому ЗСУ не йдуть в контрнаступ зараз, Арестович сказав, що "ми чекаємо". "Наше завдання - вимотати противника. Російська армія повинна втратити здатність наступати. Коли угруповання втрачає здатність наступати - воно втрачає здатність і контрнаступати, робити ефективні контрудари у відповідь на наш контрнаступ", - додав він.


Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...