"Полоумный дед": Кримчан обурили слова Путіна про втаємничені "великі запаси прісної води" під Азовським морем

Заява президента РФ Володимира Путіна на пресконференції 17 грудня про те, що в окупованому Росією Криму достатньо запасів прісної води, викликала обурення у жителів півострова.

Користувач Twitter RoksolanaToday & КримUA написав, що Росія нічого з водою в Криму робити не буде. Окупанти тільки заберуть її у місцевих жителів.

"Викачали підземні джерела, вижлуктили останні озера, осушать калюжі. Іхтамнетам воду будуть забирати у всіх кримчан. Солона пустеля", – сказано в повідомленні.

Крим перетворюється на солону пустелю

В іншому твіті користувач додав, що можна жити без зв'язку, інтернету, цивілізації, безвізу, ліків і продуктів. Але не без води.

"І відсутність планів щодо води для Криму означає одне – висушити і викинути", – написано в повідомленні.

У Росії немає планів щодо води для Криму

Крім того, RoksolanaToday & КримUA написав і про те, що окупаційна влада вирішили зробити територію озера Бараколь "державним природним заказником" і зоною, що особливо охороняється.

Озеро Бараколь взяли під охорону

"Розташоване поблизу села Наниково пересихаюче солоне озеро Бараколь – тепер є особливо територією, яка особливо охороняэться. А толку?", – написав автор повідомлення.

Він також опублікував фотографії озера, яке більше нагадує велику калюжу, ніж водойму.

Озеро Бараколь
Озеро практично пересохло

У коментарі користувач "Кримський Хахол" припустив, що скоро територію озера забудують, оскільки там дуже гарне місце.

Територію озера скоро забудують

Як повідомляв OBOZREVATEL, президент Росії Володимир Путін заявив пр

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...