Полозов розповів, що буде із захопленими росіянами біля Керченської протоки кораблями ВМСУ

Для Росії було вкрай важливо продемонструвати збереження лиця і своєї тези про те, що юрисдикція трибуналу на них не поширюється.

Микола Полозов. Фото: соцмережі.

Росія має намір повернути Україні захоплені в листопаді 2018 року в Керченській протоці кораблі. Адвокат українських моряків Микола Полозов повідомив, що в даний йдуть необхідні для цього процедури, передають Патріоти України.

"Для Росії було вкрай важливо продемонструвати збереження лиця і своєї тези про те, що юрисдикція трибуналу на них не поширюється. Якби звільнили тільки моряків, це як - ну все - виконали рішення трибуналу, а тут ніби як великий обмін. Вони цим прикриваються", - пояснив Полозов.

"По факту, якщо вони повернули моряків і повернули кораблі, то рішення трибуналу ООН буде виконано в цій частині. На даний момент, я думаю, що якраз йдуть процедури. Так, я сподіваюся на це, тому що російській владі, щоб вони не заявляли, рішення трибуналу важливо виконати", - розповів адвокат.

Джерело: РБК-Україна

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...