Польща, Латвія, Литва та Естонія готуються запровадити транспортну ізоляцію Росії та Білорусі

Польща, Латвія, Литва та Естонія протягом 48-72 годин планують запровадити повну транспорту ізоляцію Росії та Білорусі через війну проти України. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм, передають Патріоти України.

За словами Наєма, ще минулого тижня Україна офіційно звернулась до цих держав з проханням припинити транспортне сполучення з Росією та Білоруссю через війну проти України.

"Дякуємо усім міністрам транспорту перелічених країн. Реакція миттєва. Чекаємо остаточного результату. У разі прийняття позитивного рішення, кордони з РФ та Білоруссю будуть повністю закриті, а значить автосполучення та всі транспортні перевезення стануть неможливими", - написав Наєм.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...