"Польща велика, місце поховати нападників знайдеться": Дуда відповів на погрози Москви

Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на натяки російської влади про те, що війна в Україні можуть не обмежитись лише територією України. Про це пише TVP Info, передають Патріоти України.

Закиди росіян польський президент прокоментував давньою польською приказкою. "Можливо, це буде не дуже коректно, але є в Польщі таке прислів’я – нецензурне, щоправда: "не лякай, не лякай… (бо сам "накладеш у штани" - ред.), – заявив Дуда.

Зазначимо, що вголос президент Польщі виголосив лише цензурну частину фрази. Він додав, що його країна хоче жити у мирі, але повинна бути готовою до ймовірного нападу. "Ми хочемо жити у мирі. Але ми маємо бути готовими до того, що хтось може захотіти на нас напасти. Я запевняю, наша батьківщина настільки велика, що місце поховати таких нападників точно знайдеться", – запевнив польський президент.

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...

Захоплення Харкова – шизофренічна фантазія Путіна, проте він не має такої можливості: Коваленко навів аргументи

вівторок, 21 травень 2024, 1:45

У військ Росії станом на зараз немає потенціалу для захоплення Харкова. Ще з 2014 року Харків є для росіян одним з основних міст, яке вони мріють окупувати, втім це не більше, ніж шизофренічні фантазії російського диктатора Володимира Путіна. Про це OB...