Польща запропонувала ЄС надати Україні 100 мільярдів євро для відновлення знищеного російською ордою

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький запропонував Європейському союзу надати Україні пакет інвестицій у розмірі 100 мільярдів євро для відновлення інфраструктури після воєнних дій. Про це у своєму Twitter повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, зазначають Патріоти України.

“Пакет інвестицій у €100 млрд для відновлення інфраструктури запропонував ЄС прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Дружній крок, який залишить слід в історії. Українці знають і цінують вашу підтримку! Дякую!” — ідеться в дописі.

Нагадаємо, 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об’єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

До слова, президент Росії Володимир Путін розраховував захопити Україну за три дні. Саме такий запас провізії дали солдатам РФ.

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...