Польська поліція закінчила пошукову операцію з приводу російської ракети

Польська поліція завершила пошукову операцію в прикордонній з Україною зоні після інциденту з російською крилатою ракетою, яка порушила повітряний простір сусідньої країни під час масованої повітряної атаки російських агресорів по українських містах. Про це в коментарі Польському пресовому агентству повідомив речник Люблінського воєводського управління поліції підполковник Анджей Фійолек, передають Патріоти України.

“Зараз ми більше зосереджені на виявленні можливих свідків і визначенні, де її [ракету] бачили”, - зауважив він.

Люблінський воєвода Кшиштоф Коморський підкреслив, що перебуває в постійному контакті зі всіма оперативними службами, які підтвердили, що жодних слідів падіння ракети на польській території не виявлено.

“Усі зійшлися на тому, що жодних останків, жодного предмета не знайдено – нічого, що могло б свідчити про те, що щось впало на території Люблінського воєводства. Ми отримали таку інформацію з самого початку, тому що свідків будь-якого вибуху чи удару не було”, – повідомив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...