Польські прикордонники не пустили росіянина, який нібито їхав до дружини (фото)

Росіянин намагався потрапити до Євросоюзу, стверджуючи, що їде до дружини в Німеччину. Чоловік намагався перетнути польсько-російський кордон через перехід у Гжехотках (Вармінсько-Мазурське воєводство). Про це повідомляє видання inPoland, передають Патріоти України.

"Як "доказ" росіянин показав польським прикордонникам свідоцтво про шлюб та ксерокопію посвідчення своєї дружини. І ця авантюра могла б вдатися, якби не пильність офіцерів гвардії. Виявилося, що чоловік забув… про свою другу дружину в Росії", - пише видання.

Співробітники оперативно перевірили інформацію та встановили, що росіянин дійсно був одружений з громадянкою Німеччини у 2009 році, проте розлучився з нею ще… у 2015 році. Як не дивно, чоловік "забув" про це повідомити. Росіянина оштрафували на 1800 злотих (понад 15 тисяч гривень – ред.). Потім його депортували до Росії.

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...

Істерика триває: Росія пригрозила Франції вдарити по її військах, якщо вони зайдуть в Україну

середа, 8 травень 2024, 15:30

8 травня речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила журналістам, що якщо президент Франції Емманюель Макрон відправить в Україну війська, то росіяни будуть вважати їх законними цілями. Деталі: У лютому Макрон викликав суперечки, заявивши, що не може викл...