"Помер" для Зеленського і його слуг: Аваков заявив, що його не запросили на урочистості до Дня Незалежності України

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков привітав українців із минулим Днем Незалежності й розповів, як провів цей день, зазначають Патріоти України.

"Зі святом незалежності, що відгриміло! Для мене, як і для багатьох із вас, це не порожні слова і не прості роки!" – написав Аваков у Facebook.

Він подякував українцям, без зусиль кожного з яких Україну неможливо уявити, і розповів, що День Незалежності відсвяткував удома, в урочистій обстановці. "Прокинувся в чудовому радісному настрої, надів святковий костюм, хоч і знав, що нікуди на урочистості не запросили", – написав він і додав усміхнені смайлики.

"Але свято ж! Ми працювали і боролися за це свято! Дивився парад, телефонував і відповідав на дзвінки та смски, згадував, сумував, радів! А як же душевно посиділи ввечері з друзями", – написав він.

Нардеп Ради І скликання, експосол України в Росії Володимир Крижанівський розповів, що депутатів Верховної ради УРСР, які голосували за незалежність України 1991 року, не запросили на урочисте засідання Ради, присвячене 30-річчю незалежності.

Яна Клочкова, чотириразова олімпійська чемпіонка, яка здобула для України найбільшу кількість золотих медалей, заявила, що її та багатьох інших іменитих спортсменів другий рік не запрошують на офіційні заходи до Дня Незалежності.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...