"Помереть за родимый Мордор": Бабченко розповів, яке пекло чекає на Путіна і його солдат у разі вторгнення в Україну

Відомий російський журналіст звернувся до громадян РФ через загрозу нового вторгнення в Україну. Він попередив, що це обернеться трагедією для всієї Росії. Його слова транслював YouTube-канал "Фейгін LIVE", передають Патріоти України.

Бабченко запевнив, що Росії вже не вдасться провести "маленьку звитяжну війну" в Україні. "Ви думаєте, що буде повторення 2014 року? Нічого подібного! Якщо почнеться, це буде велика, справжня, конвенціональна війна. Не Друга світова, звичайно, але справжня... З бронетанкововими дивізіями, з авіацією, з повітряними і морськими боями. Легкої "прогулянки" не буде", - запевнив журналіст.

Він уточнив, що війна не буде схожа навіть на чеченську. Справа в тому, що населення Чечні становить 1 млн осіб, а в Україні проживає близько 40 млн громадян. Щоб вести війну з Україною, підкреслив Бабченко, Росії доведеться докласти великих зусиль, і бути готовою до важких втрат.

"У вас обов'язково буде мобілізація, на вас почнуть вішати шинелі. Обов'язково буде введено військовий стан, який не буде скасовано до самої смерті Путіна, а за дезертирство будуть розстрілювати. Ви це усвідомте, на порозі чого стоїте, і до чого вас веде ваш вождь ", - закликав росіян журналіст. Він попередив, що в разі цього сценарію багатьом мирним росіянам доведеться йти на фронт. І вмирати за імперські амбіції Кремля на чужій землі.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...