"Помолився за здоров'я": Тищенко пішов до церкви після бійки з Гео Леросом і показав фото

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко вирішив продовжити скандал з позафракційним депутатом Гео Леросом. Після штурханини та бійки, яка сталася 9 вересня у Раді, скандальний політик пішов до церкви. У своєму Telegram-каналі Тищенко повідомив, що він "помолився за здоров'я" Лероса, передають Патріоти України.

Політик опублікував фото з церкви, на ньому він ставить свічки. Тищенко використав навіть таку можливість для піару, хоча вихваляння релігією та молитвами - не найкращий метод для роздмухування скандалу.

"Помолився за здоров'я Гео Лероса. Нехай допоможе йому Господь зійти з хибного шляху і віднайти шлях істинний", - написав політик. Сам Гео Лерос поки що не відреагував на вчинок Тищенка, проте він навряд чи зрадіє подібним висловлюванням про "хибний шлях".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...