Помруть чи так, чи так: Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС

Російські військові командири карають своїх підлеглих за непокору та найменші провини. Неугодних садять у "яму" та морять голодом з метою перевиховання, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву.

"Незмінні підходи до формування та виховання бойового духу своїх збройних сил на Росії спостерігаються на тимчасово окупованій території Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у донецькій "ямі" сьогодні перебуває понад 120 військових РФ, які певним чином не догодили своїм командирам.

"За найменшу провину тут садять за грати, не дають їжі та води аби “вояка” у спеціальній атмосферу переосмислив своє призначення", - інформують у ЦНС.

Повідомляється, що так чи інакше ті, хто потрапив у "виправний заклад" потенційно стає штурмовиком і найближчим часом виконує задачі у гарячих точках на лінії фронту.

"І щодо тривалості життя завербованих російських військових. До прикладу, бажаючі повоювати проти України, котрі потрапляють на фронт через підписання контракту із міністерством нападу (Міноборони - ред.) РФ у тюрмі, живуть не більше восьми місяців", - підсумовують в Центрі нацспротиву.

Знищено більше сотні "Шахедів" та інших БПЛА дальнього радіусу дії: Розвідка Британії оцінила наслідки удару по спеціалізованій тренувально-підготовчій базі в російському Єйську

п’ятниця, 28 червень 2024, 13:44

Розвідувальна спільнота Великої Британії проаналізувала удар українських сил по військовому полігоні у російському місті Єйськ, де зберігались безпілотники різних типів. . Розвідка нагадує, що після того, як Україна успішно позбавила Росію можливості ...

Усвідомлює, що він там десь наступний: Медведєв істерить, що арешт Шойгу та Герасимова за ордером МКС стане приводом для війни

п’ятниця, 28 червень 2024, 13:00

Про це інформує російське пропагандистське ЗМІ Коммерсант, посилаючись на слова чиеовника на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного юридичного форуму. . За словами Медведєва арешт посадових осіб інших країн може стати приводом для оголошення...