Помста Бацьки: Пропагандистка з державного ТБ Білорусі видала, що Україна "загинається від злиднів, народ лазить по смітниках, поки Зеленський "у розкішному кабінеті знімає стрімчики"

Миротворець з реакцією не забарився

Кадр із відео програми Артюх

Рот білоруського державного каналу "СТВ" Юлія Артюх заявила, що "Україна – це не процвітаюча країна, а та, яка загинається від злиднів", зазначають Патріоти України.

Телеведуча говорить, що український народ "лазить по смітниках у пошуках їжі", поки президент Володимир Зеленський "сидить у розкішному кабінеті, знімаючи стримчики". На думку Артюх, це "одна з основних функцій глави України". Про це журналістка висловилася в програмі Новини "24 години" на СТВ. Ведуча зазначила, що вона виступає за "сильну центральну владу".

"Якщо хочете – за диктатуру. А не за цей ляльковий театр, де хто перший схопив повідок, той і танцює типу президента. Краще диктатура, ніж продажна маріонеткова демократія", – додала Артюх.

Нагадаємо, Юлія Артюх у сюжетах телеканалу виконувала різні ролі – від "керівниці громадської організації" до "дружини офіцера". Жінка є прихильницею незаконно обраного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...