Помста була жорстокою: У М'янмі атакували поліцейський відділок через насильство щодо протестувальників

У місті Лашіо у М'янмі альянс етнічних збройних груп атакував поліцейський відділок, у результаті чого загинули щонайменше 14 правоохоронців, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання The Irrawaddy, напад стався вранці 10 квітня у провінції Шан з боку бойовиків альянсу, до якого входять угруповання: "Армія Аракана", "Національно-визвольна армія Таанга" та "Армія Національного демократичного альянсу М'янми". Раніше представники цих угруповань, які підписали перемир'я з армією М'янми у 2018 році, попередили, що порушать перемир'я в разі, якщо армія продовжить чинити насильство проти учасників протестних акцій.

Зазначається, що у результаті нападу ще двоє співробітників поліції зникли безвісти. Після інциденту військові М'янми здійснили атаки в околицях Лашіо, змусивши не менше 300 жителів двох навколишніх селищ залишити свої домівки. Представники військової влади М'янми відмовилися коментувати цей інцидент.

За даними Асоціації допомоги політичним в'язням (AAPP), з моменту військового перевороту в М'янмі військові вбили щонайменше 618 учасників протестів.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...