Помста окупантів, які зазнали поразок: Росіяни обстріляли Харків із РСЗВ, є жертви

У суботу російські війська обстріляли Холодногірський район Харкова, відомо про одного загиблого та двох постраждалих. Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram, передають Патріоти України.

"Є інформація про одного загиблого та двох постраждалих внаслідок обстрілу Холодногірського району. Постраждали кілька приватних будинків, в одному з них пожежа", - йдеться у повідомленні.

За словами Терехова, відомо про два прильоти. "Попередньо один по житловому будинку, другий – до адміністративно-виробничому приміщенню", – зазначив він.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов уточнив, що Холодногірський район Харкова обстріляли близько 18:30 з РСЗВ.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...