"Помста" президента: Банда єнотів атакувала журналістів у Білому домі

Ці тварини досить часто зустрічаються на території Білого дому, хоча до цих пір не були помічені в атаках на представників преси.

На журналістів, які зібралися в Білому домі, напала «банда» нахабних єнотів. Принаймні чотири звірка влаштували справжній хаос, хапаючи репортерів і фотографів за одяг і пробуючи на смак їх речі. Інцидент стався на Північній галявині. Про це повідомила в соцмережі Twitter кореспондент CBS Пола Рейд, передають Патріоти України.
Як повідомляє видання Independent, пост швидко став вірусним в соцмережах. Американці почали жартувати, що єнотів підіслав недолюблюючий ЗМІ Дональд Трамп - в помсту за те, що раніше в пресі з'явилися повідомлення про те, що він роками не платив податки. Так, президента США зображували у вигляді різних зловісних персонажів, наказуючих: «Випускайте єнотів!».

А хтось, навпаки, припустив, що єноти прийшли висловити обурення тим, що їм доводиться платити більше податків, ніж Трампу.

Ці тварини досить часто зустрічаються на території Білого дому, хоча до цих пір не були помічені в атаках на представників преси. Найвідомішим єнотом, що мешкали коли-небудь в Білому домі, була Ребекка - домашня улюбленеця президента Калвіна Куліджа і його сім'ї. Її подарували главі держави в 1926 році в якості делікатесу до столу на День подяки, проте сімейство Куліджа прийшло в захват і залишило Ребекку жити в президентській резиденції.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...