Помста Путіну і його маріонетці: ​Турецькі сили знищили у Сирії новітній російський ЗРК "Панцир", "Бук", десятки російських танків, кілька бойових вертольотів. Ворог тікає, кидаючи зброю

Примтно, що найдошкульнішого для росіян удару завдали безпілотники турецько-українського зразку, зокрема так було знищено "не имеющий аналогов в мире" ЗРК "Панцир"

Турецька армія внаслідок масованого удару по позиціях сирійських військових в Ідлібі знищила комплекси "Бук" і "Панцир", 23 танки, стільки ж польових і самохідних гармат, а також п'ять вертольотів. Про це заявив міністр оборони Туреччини Хулуси Акар, повідомляють Патріоти України з посиланням на Anadolu.

За його словами, удари були завдані артилерією і безпілотниками у відповідь на атаку ВПС Сирії на позиції турецьких військових в Ідлібі 27 лютого, під час якої загинуло 33 солдати і ще 32 зазнали поранень. Акар зазначив, що Росія, чиї ВКС завдали того смертоносного удару, була проінформована про дислокацію сил Туреччини в Ідлібі.

За неповними даними, знищено близько 50 солдатів ворога. Про це за кілька годин до заяви Хулуси Акар повідомив відомий турецький журналіст Самір Бабаоглу.

Як повідомлялось, Москва вочевидь свідомо знищила десятки турецьких бійців напередодні дня народження Ердогана, однак лише розізлила президента Туреччини і спонукало того до рішучих дій.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...