Баканов працює: Мера Черкас, якого Зеленський називав "бандитом", раптово позбавили допуску до держтаємниці (відео)

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що СБУ направила йому лист щодо скасування допуску до державної таємниці. Про це Бондаренко розповів у відеозверненні в Facebook. За його словами, рішення спецслужби пов'язане з ослабленням карантину в Черкасах, передають Патріоти України.

"Я, коли прийшов на роботу, отримав два цікавих листи. Перший – про скасування Бондаренку допуску до державної таємниці, від СБУ. Цікавий лист, я розумію, що Служба безпеки замість того, щоб займатися пошуком шпигунів, вона з ранку до ночі зайнята главою міста Черкаси, за те що він посмів, все ж, послабити карантин", - сказав він у відеозверненні.

Прессекретарка СБУ в Черкаській області Катерина Дрога в коментарі Суспільному зазначила, що управління виявило невиконання Бондаренком обов'язків щодо державної таємниці.

Співробітниками Управління було раніше направлено інформування про приведення у відповідність стану охорони держтаємниці в Черкаській міській раді.

"Однак міським головою тривали порушення вимог закону України "Про державну таємницю "щодо організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Отже, з урахуванням виявлених порушень вимог законодавства про державну таємницю, Бондаренку скасований доступ до державної таємниці", – сказала прессекретарка.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...