Помста за "китайську авантюру" Банкової? Поїздка Зеленського в США не відбудеться в липні, - ЗМІ

Візит президента України Володимира Зеленського у Вашингтон (США) і його зустріч із американським колегою Джо Байденом, ймовірно, відбудуться в серпні поточного року. Раніше ж повідомлялося, що поїздка запланована на кінець липня, зазначають Патріоти України.

Білий дім нібито пропонує здійснити візит українського гаранта в кінці наступного місяця, але до Дня Незалежності України. Про це пише видання "Дзеркало тижня", посилаючись на джерела.

За даними ЗМІ, така позиція США могла викликати невдоволення української сторони. Слово "липневий" в контексті майбутнього візиту було викреслено американцями, коли глава Офісу президента України Андрій Єрмак і заступниця американського держсекретаря з політичних питань Вікторія Нуланд узгоджували поїздку.

Зазначається, що сторони тричі узгоджували тексти своїх повідомлень щодо запланованих відвідин Зеленським США.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна очікує від Білого дому підтвердження дати візиту президента Володимира Зеленського у Вашингтон. Передбачалося, що зустріч відбудеться в кінці липня, проте точна дата не називалася.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...