Помста за Україну? В Ірані ліквідовано полковника, який доставляв дрони Shahed-136 до Росії

В Ірані вбито полковника Корпусу вартових Ісламської революції, який міг відповідати за постачання дронів-камікадзе до РФ. Про це повідомляє іранське інформаційне агентство Tasnim.

Зазначається, що полковника Корпусу вартових Ісламської революції та командира організації «Басідж» Джавада Кіха було вбито вчора, 25 жовтня, вдень у місті Захедан, столиці Белуджистану на південному сході Ірану.

При цьому, за деякими даними, саме ці командири відповідали за постачання іранських дронів-камікадзе російської федерації для війни проти України. Також їх звинувачують у жорстокому придушенні антиурядових виступів в Ірані за останні півтора десятка років.


Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...