Помстилися за вбитих мирних жителів: ЗСУ ліквідували "бучанських катів" з Хабаровська (фото)

В результаті бойових дій Збройні сили України знищили десятки окупантів зі складу 64 окремої мотострілецької бригади РФ, яка брала участь в тортурах українців в Бучі Київської області. Фото з ліквідованими в Україні рашистами з Хабаровська опублікував в Telegram журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

Він уточнив, що на стенді з'явилося 44 прізвища знищених в Україні окупантів, згідно підпису це "1/10 частина всіх загиблих особового складу"

"У ВК виклали фотографію одного зі стендів зі знищеними росіянами з 64-ї окремої мотострілецької бригади з Хабаровська. Вони брали участь у тортурах у Бучі. На стенді 44 прізвища, більшість з них ще не потрапляли в ЗМІ", – зазначив Бочкала.

Він також додав, що судячи з усього особовий склад бригади, яка здійснювала військові злочини в Київській області, знищений практично повністю.


СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...