Помилка вийшла: В історії з фото окупанта в Ірпені стався несподіваний поворот

Російським окупантом, який займався мародерством в Ірпені, сфотографувався на Polaroid та залишив фото під килимом пограбованому квартири, може бути 25-річний Павло Пілантов. Про це повідомляє видання "Важные истории", передають Патріоти України.

Як повідомляє видання, це 25-річний Павло Пілантов, уродженець міста Кандалакша (Мурманська область). Пілантов займався академічним веслуванням, є лауреатом премії Уряду Санкт-Петербурга "За досягнення високих спортивних результатів на офіційних міжнародних і всеросійських спортивних змаганнях".

Встановлено, що Пілантов живе в Пскові та служить в 104-му гвардійському десантно-штурмовому полку (військова частина 32515): у березні цей полк серед інших займався зачисткою Ірпеня, Бучі та інших населених пунктів Київської області.

"Запис про приналежність Павла Пілантова до одного з цих підрозділів міститься в базі даних судових приставів. Вони вже не перший рік намагаються стягнути з Пілантова борги - за кредитами, за зв'язок та інше — на суму понад 70 тисяч рублів. Його розшукують пристави Псковської та Новгородської областей", - йдеться в матеріалі. Батько Пілантова відмовився коментувати цю інформацію. "Журналіст? Пішов нахер!"- заявив він.

Таким чином видання спростовує слова міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, який 26 травня стверджував, що автором фото був ростовчанин Микита Третьяков. Також видання зазначає, що в автора фото на Polaroid темні очі, як у Пілантова, а не світлі, як у Третьякова. Крім того, ростовчанин продовжував вести соцмережі, а Пілантов не оновлював свою сторінку "ВКонтакте" з 12 квітня.

"Мало того, 3 травня Третьяков був на батьківщині в Пермському краї - робив мурал в пам'ять про померлого від раку друга", — йдеться в статті. Крім того, сестра Третьякова Поліна Казарінова розповіла, що її брат вже кілька років не служить в армії й у 2022 році не залишав країну.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...