Помилка вийшла: Жириновський хотів звернутися до виборців "татарською", але щось пішло не так (відео)

Депутат російської Думи Володимир Жириновський напередодні виборів до парламенту потрапив у черговий курйозний інцидент, вже третій за останній час. Парламентарій вирішив звернутися до російських виборців "татарською" мовою, однак виник конфуз: Жириновський переплутав її з турецькою, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Бізнес Online".

Російські журналісти повідомляють, що Жириновський вирішив звернутися до всіх виборців "татарською" мовою і закликав лідерів інших партій вчинити аналогічно. Пророкуючи перемогу власної партії на виборах, політик підкреслив, що "не кожен татарин" зможе так само впевнено спілкуватися татарською мовою, як він. "Не кожен татарин так скаже, як я сказав, бо я для цього з відзнакою закінчив Московський університет", - заявив він.

Однак журналісти швидко помітили помилку і написали новину про помилку політика, яку активно коментують користувачі соціальних мереж. Журналісти зазначають, що політик давно відомий екстравагантною поведінкою, яка, втім, не завадила йому побудувати успішну політичну кар'єру: партія Жириновського протягом шести останніх скликань проходить в російський парламент. Російські експерти і політологи передрікають, що на нинішніх виборах ЛДПР знову зможе подолати прохідний бар'єр.

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали: