Понад 6 тис. файлів компанії: Українська "IT-армія" отримала доступ до архівів "Газпрому"

Українська "IT-армія" отримала доступ до інформації російської групи компаній ТОВ "Газпром" щодо випробування та впровадження автоматизованих систем на одному з найбільших газових родовищ Російської Федерації, інформують Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба IT ARMY of Ukraine в Telegram, Україна отримала доступ до звітів про випробування та буріння на Ковиктинській свердловині (Іркутська обл.), яка вважається одним з найбільших газових родовищ РФ.

"IT-армією України отримано доступ до інформації щодо діяльності найбільшого наповнювача держбюджету, а відповідно головного спонсору тероризму та вторгнення в Україну — ТОВ "Газпром". Архів місткістю 1.5 Гб містить понад 6 тис. файлів групи компаній "Газпром" щодо фінансово-господарської діяльності, а саме звіти про випробування та буріння, впровадження та налаштування автоматизованих систем на Ковиктинській свердловині (Іркутська обл.), яка рахується одним з найбільших газових родовищ РФ", - йдеться в повідомленні.

Війна в Україні та "IT-армія":

"IT-армія" України – спільнота IT-фахівців, створена наприкінці лютого 2022 року для нейтралізації ворога в інформаційному та кіберпросторі. До складу "ІТ-армії" входять понад 200 тис. волонтерів. Вона об’єднала як українських, так й іноземних професіоналів.

3 листопада українська "ІТ-армія" отримала доступ до мереж центрального банку Російської Федерації.

4 листопада 2022 року українська "IT-армія" атакувала ресурс російського "Газпромбанку". Загалом протягом листопада вона "паралізувала" понад 900 російських онлайн-ресурсів.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...