Понад два роки в російських катівнях: У "Азові" розповіли, скільки побратимів досі перебувають у російському полоні

У російському полоні знаходяться ще близько 700 бійців "Азову". Вони перебувають у полоні понад два роки, передають Патріоти України з посиланням на керівницю патронатної служби бригади "Азов" Олену Толкачову в ефірі телемарафону.

"Ще приблизно 700 людей (знаходяться у полоні, - ред.). Точно я не можу сказати, приблизно 680", - сказала вона.

Керівниця патронатної служби зазначила, що це бійці, на яких базувався "Азов" і на яких "полювали" росіяни.

Толкачова пояснила попередню інформацію, яка з'явилася у ЗМІ щодо до того, що нібито у російському полоні перебувають 900 бійців "Азову".

"Це враховуючи всіх військовослужбовців військової частини 3057. Вони, саме військовослужбовці військової частини 3057, до якої був прикріплений полк "Азов", періодично їх віддають", - пояснила керівниця патронатної служби.

У США "дуже стурбовані": Росія поділилася ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети, - The Telegraph

понеділок, 16 вересень 2024, 9:08

Велика Британія та США побоюються, що Росія могла поділитися ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети для використання у війні проти України. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України. У матеріалі йдеться, що на своєму саміті у В...

"Я хочу працювати зі своїми хлопцями": Боксер Усик зібрався в політику

понеділок, 16 вересень 2024, 8:50

Український боксер Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, у майбутньому хотів би обіймати посаду міністра молоді та спорту України. Про це він сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Kanał Sportowy, передають Патріоти Україн...