"Понаїхали!": В Одесі поліцейського відсторонили від роботи через мовний скандал (відео)

В Одесі поліцейського відсторонили від роботи через мовний скандал. ВІДЕО

В Одесі від роботи відсторонили дільничого офіцера поліції та його керівника після появи в соцмережах відео, на якому він сперечається із громадянином у відділку через російську мову,передають Патріоти України.

На відео поліцейський спілкується з людьми у відділку російською, а на зауваження відповідає, що вони «понаїхали» і пропонує «вийти».

Незабаром у поліції Одещини повідомили, що почали службове розслідування щодо дільничого і його керівника за фактом конфліктної ситуації.

У поліції повідомили, що побачили відео під час моніторингу соцмереж. Там встановили, що інцидент між дільничним та громадянином виник, коли той і ще кілька чоловіків були запрошені до відділку поліції через появу у громадському місці у п’яному вигляді.

«Оцінка діям поліцейського, його керівника та ще двом його колегам, які були присутні під час конфлікту — оперативному черговому та помічнику оперативного чергового, буде надана за результатами розслідування», — пообіцяли в обласній поліції.

Там додали, що на час проведення службового розслідування дільничний офіцер поліції та його керівник відсторонені від виконання службових обов’язків.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...