Пообіцяла впоратися із енергетичною кризою: Нова прем'єрка Британії виступила з першою промовою на посаді

5 вересня міністра закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс обрали новим лідером правлячої Консервативної партії. Сьогодні Королева Єлизавета II прийняла відставку Бориса Джонсона і призначила прем'єром Трасс. Згодом нова очільниця уряду Британії вперше проголосила промову вже на посаді, наголосивши, що має "сміливий план" щодо росту економіки Британії, і впевнена, що з її допомогою країна "переживе шторм", повідомляють Патріоти України з посиланням на Sky News.

Трасс зазначила, що зараз британці постають перед труднощами, які спричинені коронавірусом та війною в Україні. Разом з тим Трасс пообіцяла "практично" впоратися з енергетичною кризою, яка, за її словами, була спричинена війною, розв'язаною президентом РФ Путіним. За її словами, вона подбає про те, щоб люди не стикалися із неприйнятними рахунками за електроенергію.

"Яким би сильним не був шторм, я знаю, що британський народ сильніший. У нас є величезні запаси таланту, енергії та рішучості. Я впевнена, що разом ми зможемо відновити нашу економіку і стати сучасною, блискучою Британією", – наголосила Трасс.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...