"Пообіцяв - роби": Диктатор Лукашенко поскаржився, що Володя Путін ошукав його з воїнським званням (відео)

Самопроголошений президент Білорусі диктатор Олександр Лукашенко поскаржився, що президент Росії Володимир Путін досі не надав йому обіцяного звання полковника російської армії.

Про це він сказав у нещодавньому інтерв'ю кремлівському пропагандисту Володимиру Соловйову.

"Я підполковник за званням. Я ж не можу собі зірку генералісимуса повісити чи генеральську. Путін - полковник, обіцяв мені полковника надати. Досі не надав", - обурився Лукашенко.

На уточнювальне запитання Соловйова, як він собі уявляє, що "президент незалежної Білорусі є полковником російської армії", Лукашенко заявив, що його це анітрохи не бентежить.

"Ну то й що? Це моя проблема, а не ваша. Пообіцяв - роби", - відповів Лукашенко, чим ще більше здивував Соловйова.

Коли ж пропагандист нагадав білоруському диктатору, що той ніколи не служив у збройних силах Російської Федерації, Лукашенко погодився на звання "полковника радянської армії".


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...