Пообіцяв розповісти Зеленському: Президент Бразилії заявив, що знає спосіб "урегулювання" війни між РФ та Україною

Президент Бразилії Жаїр Болсонару знає, як можна "врегулювати" війну між Росією та Україною. Він пообіцяв розкрити спосіб президенту України Володимиру Зеленському в телефонній розмові 18 липня, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Reuters, відповідну заяву Болсонару зробив під час візиту до північно-східного штату Бразилії Мараньян. "Я скажу йому свою думку, що я думаю. Вирішення цієї проблеми. Я знаю, як це можна вирішити. І я більше нікому не скажу", – сказав він.

За його словами, рішення війни в Україні "буде схоже на те, як закінчилася війна Аргентини з Великою Британією 1982 року".

Болсонару додав, що телефонна розмова із Зеленським відбудеться з ініціативи українського лідера: президент Бразилії одразу погодився на пропозицію.

Як відомо, Аргентина та Великобританія мали короткий військовий конфлікт на Фолклендських островах у південній Атлантиці. У квітні 1982 року аргентинські війська висадилися на островах, контрольованих Англією, і Лондон направив військово-морську оперативну групу на захист суверенної території. Погано оснащені війська Аргентини мали мало шансів і через два місяці здалися.

Нагадаємо, Болсонару відвідав президента країни-агресора РФ Володимира Путіна в Москві у лютому, за кілька днів до вторгнення в Україну. Він заявляв про нейтральну позицію щодо війни, оскільки Бразилія не має наміру розривати економічні зв'язки з Москвою.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...