Попадали протягом 30 хвилин: У Росії встановили хронологію авіакатастроф у Брянській області РФ

Через падіння військових літаків у Брянській області 13 травня загинули 8 льотчиків. Це - пілоти вертольотів Мі-8 та літаків Су-34 та Су-35, які летіли бомбити Чернігівщину. Російський телеграм-канал ASTRA встановив хронологію подій 13 травня, передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, перше повідомлення про падіння літака в екстрені служби регіону надійшло о 12 годині дня. Літак Су-35 впав у селищі Сурецький Мураха Су-35. На місці виявили останки одного льотчика. Наступне падіння сталося о 12:20 у місті Клинці поряд із житловим будинком. На місці було виявлено 3 обгорілих тіла льотчиків. Пошкодження також отримали 2 будинки, один сарай та один паркан.

"Наступні два падіння сталися о 12.30. У селищі Істрівка Стародубського району впав Су-34. На місці падіння виявили останки одного льотчика. У цей же час за кілька кілометрів від села Волкустичі Унецького району впав другий гелікоптер Мі-8. На місці падіння знайшли останки 3 людей", - йдеться у їхньому повідомленні.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...