"Попереду важкі часи": Російський соціолог порівняв РФ з Німеччиною перед Другою світовою війною

Російський економіст та соціолог Владислав Іноземцев порівняв нинішню Росію з Німеччиною перед Другою світовою війною. На думку експерта, найстрашніші сторінки в історії Росії ще попереду. Росія зможе стати вільною, коли попрощається з імперією, передають Патріоти України.

Про це Іноземцев сказав під час виступу на панелі Конгресу вільної Росії у Вільнюсі. "Попереду – ще більше проблем. І це не 45-й рік, це ніяка не денацифікація, це тільки лише підступи до найбільших злочинів Росії, які вона скоїть у найближчі роки. Після чого, можливо, почнеться зворотній тренд. Тому в нас попереду важкі часи", – попередив росіян соціолог.

Водночас він не вірить у зміни, які може готувати російська еміграція. Експерт аргументував це тим, що німецькі емігранти 1930-х років на Адольфа Гітлера вплинути не змогли.

"Я би наголосив, що розповіді про те, що наша еміграція може багато чого змінити, давайте подивимося на німецьку еміграцію кінця 30-их. Що вона змінила? Ми бачимо, що нічого", – сказав Іноземцев.

"Щодо глибинного народу і страху цього глибинного народу, я вважаю, що це страх випливає з тієї ж імперської парадигми. Тому що в імперії немає ні народу, ні суспільства. Там є підлеглі, яких, безумовно, будь-яка еліта побоюється. І радянська еліта, і російська еліта, імперська і нова російська еліта була абсолютно імперською централізованою елітою, якої народ побоювався", – розповів експерт. "Росія зможе стати вільною тільки в тому разі, якщо попрощається з імперією", – зауважив Іноземцев.

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...

Істерики та погрози Путіна не ввели в оману: Сполучені Штати не бачать ознак, що росіяни застосують ядерну зброю проти України, - Держдеп США

вівторок, 7 травень 2024, 7:15

У Державному департаменті США прокоментували анонс російських навчань з використанням тактичної ядерної зброї. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер. . "Риторика Росії - ядерна риторика - є безрозсудною та безвідповідальною впр...