"Попередимо командування заздалегідь": Пушилін пригрозив знищенням позицій ЗСУ

Ватажок "ДНР" стверджує, що видасть наказ знищити траншеї і укриття ЗСУ, якщо їх не приберуть до 22:00 3 вересня.

Денис Пушилін пригрозив знищенням позицій Збройних сил України на двох ділянках, якщо вони не будуть прибрані до вечора 3 вересня. Про це йдеться на так званому «офіційному» сайті Пушиліна, передають Патріоти України.

Мова нібито йде про позиції в районі селищ Шуми і Петровське. Пушилін апелює до узгоджених в липні заходів щодо повного припинення вогню. За його словами, всі спроби домогтися припинення зазначених порушень через координаційний механізм за сприяння СЦКК не привели до результату.
Ватажок "ДНР" стверджує, що видасть наказ знищити траншеї і укриття ЗСУ, якщо їх не приберуть до 22:00 3 вересня. За його словами, в разі наказу на знищення позицій керівництво Збройних сил України «буде проінформоване заздалегідь з метою евакуації із зазначених укріплень і позицій особового складу, щоб уникнути людських жертв».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...