Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку.

У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інформує UAINFO.org з посиланням на Telegram Сухопутних військ ЗСУ.

Чергові втрати російським загарбникам на Покровському напрямку завдали бійці 47 окремої механізованої бригади. Захисники знищили живу силу та бронетехніку росіян.

На цій ділянці фронту окупанти намагалися здійснити штурмові дії за допомогою двох БМП та танка, але їх вчасно побачили аеророзвідники. Артилеристи у взаємодії з операторами FPV-дронів зупинили наступ та знищили російську техніку.

"Україна буде змушена шукати альтернативний шлях": Якщо в найближчі рік-два не буде запрошення в НАТО, ця можливість закриється назавжди, - Чалий

понеділок, 1 липень 2024, 8:30

Голова правління Українського кризового медіацентру, надзвичайний і повноважний посол України у США у 2015−2019 роках Валерій Чалий в інтерв'ю Radio NV висловив переконання, що якщо Україна не отримає запрошення в НАТО у найближчий рік чи два, можливіс...

Поки в Кремлі твердять "патєрь нєт": Партизани зафіксували колону з пораненими окупантами у Маріуполі (фото, відео)

понеділок, 1 липень 2024, 7:44

Окупанти мають значні втрати на фронті. Зокрема, це підтверджує колона із пораненими росіянами, яку помітили у Маріуполі, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "Атеш". "АТЕШ" зафіксував евакуаційну колону техніки...