Поперся "поперед батька в пекло": Адвокат російських терористів анонсував обмін українських полонених і скаржиться, що Київ видав не всіх посібників Кремля

Чкщо вірити "язикатому" москвичу, процес обміну вже мав розпочатися

Взаємне звільнення утримуваних осіб між Україною та Росією почнеться в найближчі години. Про це адвокат Валентин Рибін повідомив російському "Інтрефаксу", зазначають Патріоти України.

"Я хочу сказати, що через кілька годин ми побачимо обмін", - сказав він.

При цьому Рибін не став розкривати формат, за яким буде проходити процедура звільнення. Адвокат зауважив, що Україна відмовляється видавати росіянина Руслана Гаджиєва, який все ще залишається в СІЗО і не доставлений в пункт обміну.

"Ми зробили все, щоб Україна надала цю людину на обмін, він був у списку, щодо нього були надані всі юридичні процедури. Зараз ми не розуміємо, що відбувається і чому Руслан Гаджієв не був доставлений в пункт обміну", - сказав він.

Рибін не виключив, що Гаджиєва ще можуть встигнути привезти в пункт обміну, "але це тільки в тому випадку, якщо Росія проявить характер".

"У нас в запасі ще кілька годин і, повірте, час тане на очах", - сказав він.

Адвокат повідомив, що пов'язує відмову видавати росіянина з "політичною грою всередині України".

"Я впевнений, що Володимиру Зеленському не надали повний список людей, які підлягають помилуванню", - зазначив захисник.

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...