"Пополнение у россиян подготовить не получается": Бутусов вказав на серйозні проблеми у окупантів на Донбасі

Уже не перший місяць бойові втрати противника в 2-2,5 рази перевищують бойові втрати сил ООС.

Стали відомі втрати воїнів ЗСУ та найманців РФ на Донбасі в квітні 2019 року. Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За минулий місяць на Сході України загинули 18 воїнів, в тому числі 15 - бойові втрати, 3 - не бойові. Втрати оголошені офіційно, а дані перевірені, інформація відкрита. Також за місяць були ліквідовані окупаційні війська Російської Федерації на Донбасі - 46 осіб, дані по бойових втратах встановлені на даний момент - 35 найманців. Про них відомо з некрологів, соціальних мереж і фото. Однак офіційних даних по бойовиках немає. Встановлено лише, що 6 найманців були громадянами РФ.

"Уже не перший місяць бойові втрати противника в 2-2,5 рази перевищують бойові втрати сил ООС. З огляду на те, що противник при цьому поступається в чисельності силам ООС приблизно в 1,5-2 рази, і що більшість їх втрат воювали з 14- го року, очевидно, що сили ООС поступово вибивають боєздатний кістяк ворожої піхоти, при цьому нове поповнення росіянам готувати не виходить", - написав журналіст.

Також він опублікував скріншот з соцмережі, де видно фрагмент переписки під фото знищеного найманця з РФ Миколи Шелухи - жителя міста Югра, похованого в Ханти-Мансійську 23 квітня.

"Шелуха - військовослужбовець 9-го окремого полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ, воював під Маріуполем, на Донбасі з 2014-го, знищений українськими вояками в бою 13 квітня ще з одним найманцем", - уточнив Бутусов.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...