Поповнили обмінний фонд: Українські військові захопили в полон групу окупантів, серед них є найманці з ПВК Вагнера (відео)

Українські військові захопили у полон чергову групу російських окупантів. Серед них є найманці із приватної військової компанії Вагнера. Відео опубліковано в Telegram-каналі СтратКом ЗСУ, передають Патріоти України.

"Полонені "вагнерівці" поповнили обмінний фонд", – йдеться у повідомленні.

Під час зйомки один із полонених зізнався, що є найманцем Слов’янського корпусу. У 2014 році він встиг побувати на Донбасі, проте на початку участі в боях отримав поранення і поїхав відновлюватися в Росію.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...