"Попросив вплинути на "ту сторону": Бірюков розгромив Зеленського за милий дзвінок Путіну

Так поступово Путін стане миротворцем?

Радник п'ятого президента України, волонтер Юрій Бірюков різко відреагував на переговори глави держави Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна 7 серпня. Бірюкова обурив тон розмови, під час якої Зеленський звинуватив в обстрілі не Росію, а "той бік". Пост волонтер написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"А наш-то, новий-то, подзвонив Путіну і попросив вплинути на "ту сторону". Саме так, крок за кроком, фраза за фразою, країні тепер забивають у голову тезу про "внутрішній конфлікт", про "ту сторону", про... пам'ятаєте "повстанців" на Олімпійському?" – сказав Бірюков.

"Повстанці з того боку", а Путіна просять на них вплинути. Так поступово Путін стане миротворцем. Виродки, ви зробили це разом" – підсумував він.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...