Попри обстріли та бойові дії: Зеленський зустрівся з прем’єрами Польщі, Чехії та Словенії у Києві

Президент Володимир Зеленський зустрівся у вівторок з главами урядів Польщі, Чехії та Словенії, які прибули до Києва попри бойові дії та обстріли міста російськими окупаційними військами. Відео зустрічі опубліковане на Facebook-сторінці Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

"Голова польського уряду Матеуш Моравецький, віцепрем'єр Ярослав Качиньський, прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала та прем'єр-міністр Словенії Янез Янша. Ваш візит до Києва у цей важкий для України час – потужне свідчення підтримки. Ми це дуже цінуємо", - йдеться у повідомленні глави держави у Facebook.

На зустрічі з прем'єрами був також глава українського уряду Денис Шмигаль, який раніше назвав візит "вчинком справжніх друзів". Шмигаль розповів, що на зустрічі обговорюють підтримку України та посилення санкцій проти країни-агресора.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: