Попри тиск окупантів: Генштаб знайшов можливості для відправки військових ЗСУ на відпочинок

Генеральний штаб Збройних сил України знайшов можливість для почергової ротації бригад, які з початку повномасштабного вторгнення виконували завдання в районах бойових дій. Про це повідомляє пресслужба Генштабу, передають Патріоти України.

«Попри те, що російські окупанти продовжують тиснути на багатьох напрямках, знайдені можливості для почергової відправки бригад на відпочинок. Водночас вживається комплекс заходів з метою посилення бригад, які продовжують виконувати бойові завдання на фронті», - йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення вдалось ухвалити після перегляду чисельності певних підрозділів, які не приймали участі у бойових діях. Вивільнені військові були спрямовані до бойових частин. Генштаб наголосив, що процес ротації українських захисників триватиме й надалі.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...